Zaalverhuur

KEES heeft zijn zolder omgebouwd tot zaal: Boven KEES. De zaal is de geschikte locatie wanneer het gaat om een vergadering, seminar, training, productpresentatie of bijeenkomst tot 20 personen. De ruime karakteristieke vergaderruimte op deze unieke monumentale locatie, draagt positief bij tot het succes van uw meeting. Boven KEES is de zaal voor zaalverhuur in Poortugaal.

Zaalverhuur Zaalverhuur KEES Poortugaal

KEES verhuurt zijn zaal graag. Boven KEES is dé geschikte locatie wanneer het gaat om een overleg, seminar, vergadering, productpresentatie, bijeenkomst of training. Ook is dit een perfecte locatie voor groepen die graag willen genieten van bijvoorbeeld een High Tea, lunch of een diner.

  • sfeervolle zaal
  • inclusief beamer
  • ruime gratis parkeergelegenheid
  • goed bereikbaar met OV en auto

Over de uitgebreide mogelijkheden voor lunch, borrel en diner kunnen we kort zijn. Die zijn in uitstekende handen bij KEES.

DinerBuffetReceptieCarréSchoolTheater
402030202018
Carre opstelling vergaderen in PoortugaalVergaderen school opstelling PoortugaalVergaderen theater opstelling Poortugaal

Mogelijkheden zaalverhuur Poortugaal

Onderstaande arrangementen zijn te reserveren voor groepen vanaf 10 personen.

4 uur arrangement8 uur arrangementLunch en brunchLunchbuffet
€30,00 p.p€55,00 p.p€19,50 p.p.€17,50 p.p.
ZaalhuurZaalhuurDiverse soorten broodSoep van de dag
Onbeperkt koffie & theeOnbeperkt koffie & theeMini krentenbolDiverse soorten broodjes
TafelwaterTafelwaterLuxe hartig en zoet belegKaas, vleeswaren en zoet beleg
Flip-over, stiften, blocnotes en pennenFlipover, stiften, blocnotes en pennenFruitsaladeKroket
BeamerBeamerJus d’orange, melk, karnemelkVers fruit
Gratis WifiGratis WifiKop koffie of theeJus d’orange, melk
FruitschaalFruitschaalTonijnsalade
LunchbuffetCarpaccio van runderhaas
SnackSerranoham
Geitenkaas

Sandwiches  en boterhammen voor in de zaal

KEES serveert graag een selectie van zijn sandwiches van de lunchkaart  in de zaal. Je kunt vooraf je keuze maken van de kaart. Wij zorgen er dan voor dat de selectie op de afgesproken tijd tijd wordt geserveerd.

A la carte lunch of diner

Na (of tijdens) je meeting zijn jullie van harte welkom in ons restaurant. A la carte is lunch is mogelijk tot 10 personen in het restaurant van KEES.

Filepakket

KEES houdt je graag scherp na een dag vergaderen en heeft daarom een filepakket samengesteld. Het filepakket bestaat uit een snack, stuk fruit en een blikje Red Bull. Zo zorgt KEES ervoor dat je fit en alert blijft op de weg naar huis.

€7,50 p.p

Zaal boeken

Wil je graag een zaal boeken bij KEES? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier op deze pagina.  Wil je liever iemand spreken? Bel dan: 010 501 5511.

Boek nu Boven KEES