Varkenshaas met brie en champignons, bent u er ook zo dol op?!

12 juni 2018

KEES serveert een echte klassieker

Varkenshaas met brie en champignon roomsaus staat voor menigeen echt wel bovenaan in de top 3! Een heerlijk klassiek gerecht waar iedereen het water van in de mond krijgt. Daarom tijdelijk terug op de kaart bij KEES.

Op maandag en dinsdag serveren wij bij KEES dit lekkere malse gerecht
voor 13.5 p.p. Op woensdag t/m donderdag voor 19,- p.p.

Lekker én ook nog mager

De varkenshaas is de meest malse spier van het varken en heeft een zachte smaak. Het is het mooiste stukje vlees van het varken gesneden uit de rib. Het is een mager stuk vlees en telt hetzelfde aantal calorieën als kip. U kunt er dus gerust frites met mayonaise bij bestellen.

Waarom noemen we het varkenshaas?

De varkenshaas wordt uit de binnenzijde van de rug gehaald. Het heeft een langwerpige vorm. De varkenshaas kan onderverdeeld worden in de kop, het dikke gedeelte en het dunne uiteinde. Het wordt varkenshaas genoemd omdat de vorm van het vlees de vorm van een haas zou hebben.

Géén zin om zelf achter het fornuis te staan?

Reserveer dan hier een tafel. Bekijk hier de gehele menukaart van KEES.