Decemberactie – speelgoed gezocht

30 oktober 2017

Speelgoedactie

Elk kind verdient een cadeau

Decembermaand cadeautjesmaand, maar niet voor ieder kind. Voor een kind uit een gezin met een beperkt budget is een cadeau met de verjaardag of een cadeau met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor.  Speelgoedbank-Rotterdam biedt uitkomst, ook voor de rest van het jaar. Daarom ook dit jaar weer de speelgoedactie in KEES.

 

Wat doet Speelgoedbank-Rotterdam?

De doelstelling van Speelgoedbank-Rotterdam is het aanbieden van speelgoed aan gezinnen die niet of nauwelijks over de middelen beschikken om speelgoed voor hun kinderen aan te schaffen. Speelgoed is geen eerste levensbehoefte, maar door te spelen kunnen kinderen zich ontwikkelen. Ieder kind heeft het recht om te spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders of verzorgers!

Speelgoedactie bij KEES

Om kinderen uit deze gezinnen in Poortugaal en omgeving een leuk cadeautje te bezorgen staat er in december in restaurant KEES een grote Kerstboom. KEES roept hun gasten op speelgoed onder de boom te leggen (graag schoon, compleet, in goede staat en geen gewelddadig speelgoed). In ruil daarvoor biedt KEES een gratis kopje koffie aan! In januari doneert KEES al het ingeleverde speelgoed aan Speelgoedbank-Rotterdam.

 

Steun onze speelgoedactie, en maak kinderen blij!

Alvast een tafel reserveren in de decembermaand, klik hier.