SLUITEN
Krassen maar!
Speelgoedbank actie KEES Portugaal

Speelgoedbank actie KEES Portugaal

Elk kind verdient een cadeautje

Decembermaand is dé cadeautjesmaand, maar niet voor ieder kind. Voor een kind uit een gezin met een klein budget is een cadeau met de verjaardag of een cadeau met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor. Speelgoedbank Rotterdam biedt uitkomst, ook voor de rest van het jaar. Van spelen worden kinderen blij en speelgoed kan ook nog eens bijdragen aan de ontwikkeling van het kind! Dat gunt u toch ieder kind?

KEES eten & drinken Portugaal doneert speelgoed

Om de kinderen uit deze gezinnen een leuk cadeautje te bezorgen staat er in KEES een grote Kerstboom. De medewerkers van KEES roepen hun gasten op speelgoed onder de boom te leggen. Het is wel belangrijk dat dit speelgoed bruikbaar, schoon en compleet is. Al het speelgoed is welkom (behalve speelgoedwapens ). In ruil daarvoor biedt KEES u een heerlijk kopje koffie of thee aan! Eind januari doneert KEES al het ingeleverde speelgoed aan de Speelgoedbank Rotterdam.

Wat doet Speelgoedbank Rotterdam?

Stichting Speelgoedbank Rotterdam is een stichting met als doel het doorgeven van goed herbruikbaar speelgoed aan kinderen van ouders die het hard nodig hebben, maar dit (tijdelijk) niet meer kunnen betalen. Door speelgoed in te zamelen geven zij alle kinderen van deze ouders de kans om onbezorgd te kunnen spelen. Kinderen mogen zelf twee stuks speelgoed naar keuze uitzoeken. Samen met de vrijwilligers kunnen de kinderen, naast het gekozen speelgoed, ook een boek en een knuffel uitzoeken.

Aarzel niet en kom langs om een cadeautje onder de kerstboom bij KEES te leggen. Het speelgoed kan gedoneerd worden van 6 t/m 30 december. Zo zorgen wij er voor dat ieder kind kan spelen!

Radio

Radiocommercial gehoord?
Klik hier!