Babyshower in Poortugaal

VERRAS JE ZWANGERE VRIENDIN MET EEN BABYSHOWER HIGH TEA.

Het is helemaal hip: een babyshower High Tea organiseren voor je zwangere vriendin. Geen wonder, het is ook superleuk om met de vrouwen onder elkaar je leuke vriendin die in verwachting is te verrassen en een gezellige middag of avond te hebben. De geboorte van een baby is erg bijzonder en dat mag gevierd worden.

Ook leuk voor de man hoor. Maar dan zou KEES gewoon een biertje adviseren.

Boek nu een Babyshower in Poorugaal

 

Babyshower High Tea

Wanneer je zus of vriendin zwanger is wil je haar natuurlijk graag verrassen met een babyshower. Het liefst houd je dat tot op het laatst voor haar geheim. Tijdens een uitgebreide High Tea serveren wij de lekkerste hapjes en drankjes, waarbij we natuurlijk rekening houden met de speciale voedingseisen die worden gesteld aan voeding voor zwangere vrouwen.

Bekijk hier de samenstelling van onze High Tea.

 

Tip

Tussen het kletsen, cadeautjes geven en eten en drinken door is het leuk om een spelletje te doen.

Maak met elkaar het 30 seconds baby spel voor de Mom to Be. Maak kaartjes met daarop woorden over alles wat met baby’s en zwangerschap te maken heeft. Doe er ook wat kaartjes tussen met woorden die eigenlijk niet kunnen. Succes verzekerd ????

KEES BOVEN

De ruimte boven restaurant KEES is uitermate geschikt om een besloten babyshower te organiseren. Een mooie lange tafel met de stralende Mom to Be in het midden. In Kees Boven kunnen wij groepen tot 40 personen plaatsen.

Decoratie

Uiteraard mogen jullie de ruimte aankleden met slingers, banners, vlaggenlijnen en ballonnen voor jongens en of meisjes.

Reserveren

Zin om je vriendin echt te verrassen en de zorg uit handen te nemen?

Reserveer dan hier voor de babyshower High Tea bij KEES.

 

Boeken

High Tea

Gebruik dit formulier om je wensen door te geven voor de High Tea. Voor een High Tea moet minimaal 3 dagen voor uw geplande bezoek gereserveerd worden.