Groepen

Groepen

Op zoek naar een leuke locatie om met een gezelschap te komen dineren? Jullie zijn van harte welkom bij KEES eten & drinken. Bekijk onze groepenkaart onder aan deze pagina.

GROEPENKAART KEES

KEES heeft voor gezelschappen twee keuzemenu’s samengesteld. Bij de aanvraag voor je avondje uit bij KEES, kun je aangeven uit welk keuzemenu wij jou gasten mogen laten kiezen.
Het gehele gezelschap gaat voor of menu 1 of menu 2.
Een aanpassing in het menu of liever een vervangend gerecht? Laat ons dit weten per mail en wij zullen in overleg met KEES kijken wat er mogelijk is.
Door een aanpassing in keuzemenu 1 of 2 of door de keuze van een nieuw gerecht komt de menuprijs te vervallen en berekenen wij alle gerechten los door.

BOVEN KEES

KEES heeft zijn zolder omgebouwd tot sfeervolle ruimte voor groepen tot circa 20 personen: Boven KEES.  Deze zaal is geschikt voor zaalverhuur aan groepen en besloten diners. Informeer naar de mogelijkheden via het groepsreserveringsformulier.

DE VOORDELEN VAN KEES ETEN & DRINKEN

  • KEES eten & drinken is goed bereikbaar via auto en openbaar vervoer.
  • KEES beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid
  • KEES heeft een aparte ruimte voor groepen

AANVRAAG GROEPSRESERVERING

Gebruik het formulier om uw reservering voor uw gezelschap in orde te maken. U kunt KEES ook bereiken via: info@restaurantkees.nl en 010 501 5511.