Poortugaal

KEES heeft een nieuwe menukaart

KEES heeft een nieuwe menukaart met zomerse gerechten. Hollandse garnalen, broodje avocado, tonijnsteak, zalm gemarineerd in bietjes en desserts waarvoor je terug blijft komen! Nieuwsgierig? Kom dan snel proeven. Vegetarische gerechten met een “twist” op de nieuwe menukaart Geen trek in weer dat standaard broodje oude kaas, gevulde champignons of pasta met kaas? Kom dan […]

Houten

KEES heeft een nieuwe menukaart

KEES heeft een nieuwe menukaart met zomerse gerechten. Malse steaks, zuurdesem pizza’s uit de houtoven volgens Napolitaans recept en desserts waarvoor je terug blijft komen! Nieuwsgierig? Kom dan snel proeven. Vegetarische gerechten met een “twist” op de nieuwe menukaart Geen trek in weer dat standaard broodje oude kaas, gevulde champignons of pasta met kaas? Kom […]

Houten

Moederdag bij KEES, lekker & gezellig

Verras je moeder met een brunch bij KEES op moederdag. Mooi weer op 12 mei? KEES zet alle moeders extra in het zonnetje in de gezellige binnentuin.

Houten

Nieuw : Speeltoestel bij KEES

Kleine KEESjes kunnen bij KEES glijden en klimmen op het nieuwe speeltoestel in de gezellige binnentuin van KEES.

Houten
Poortugaal

KEES houdt van asperges

De asperges van KEES komen van boerderij Lankveld in Erp. De familie Lankveld teelt hier sinds 2006 op het land heerlijke asperges. De kok van KEES garen ze sous-vide tot perfectie.

Houten

Happen en Trappen

Happen en Trappen organiseert de lekkerste fietstochten van Nederland en België. KEES maakt nu onderdeel uit van zo’n leuke fietstocht! Een route van 59 km langs de mooiste plekken van Utrecht.