Houten

High Beer bij KEES

De thee wordt door KEES ingeruild voor bier tijdens deze stoere tegenhanger van de High Tea: de High Beer.
Klets gezellig bij met vrienden, familie of collega’s onder het genot van lekkere bieren en bijpassende hapjes.

Houten

High Wine bij KEES

De High Wine van KEES is het hartige broertje van de High Tea.
KEES serveert de lekkerste combinaties van wijnen en spijzen. Een heerlijke culinaire ervaring voor de wijnliefhebbers onder ons.

Houten
Poortugaal

Mosselen, ze zijn er weer!

Mosselen, ze zijn er weer. Wij serveren de mosselen op 4 verschillende wijze. Kom proeven dat “zwart goud”. Ze smaken extra lekker bij op ons het terras.

Poortugaal

KEES is dol op schnitzels

Kom in juli een lekkere schnitzel van 300 gram oppeuzelen bij KEES in Poortugaal. En KEES zou KEES niet zijn als hij niet ook nog spek, ui, champignons en frites bij de schnitzel serveert. 

Houten

Verrassende nieuwe High Tea bij KEES

Zoetekauwen opgeletBij KEES eten & drinken in Houten kun je deze zomer genieten van een nieuw samengestelde High Tea.Vergeet even de standaard sandwich met eiersalade, bonbons en scones met clotted cream & marmelade. Altijd goed en lekker maar niet verrassend!Kies daarom een keer voor de vernieuwde High Tea van KEES. Echt eentje om je vingers bij af te likken!

Houten
Poortugaal

Geslaagd en je diploma op zak? Dan eet je bij KEES gratis.

HET VERLOSSENDE TELEFOONTJE GESLAAGD OF NIET? Woensdag 12 juni is het zover………met spanning afwachten tot je telefoon gaat. Moet je lang wachten op het verlossende telefoontje of sta je bovenaan de lijst om gebeld te worden omdat je achternaam gunstig valt in het alfabet?Eindelijk, je telefoon gaat over, je neemt zenuwachtig op en je docent […]

1359