VERRAS EEN MOM-TO-BE MET EEN BABYSHOWER BIJ KEES

VERRAS EEN MOM-TO-BE MET EEN BABYSHOWER BIJ KEES

Is jouw vriendin/zus/buurvrouw/dochter/echtgenote in verwachting? Dat vraagt om een feest! Zet haar in het zonnetje met een babyshower bij KEES en geniet samen van een high tea. De mom-to-be zal samen met jullie een ontspannen middag of avond beleven vol lekkers en natuurlijk.. cadeautjes voor haar en de baby! Organiseer het samen met KEES enne.. kun jij het nog even voor haar geheim houden?

 

High tea

Tijdens een uitgebreide high tea van 2 uur serveren wij in drie gangen zoete en hartige hapjes met zoveel thee als jullie maar op kunnen. *Hierbij houdt KEES natuurlijk rekening met de eisen die worden gesteld aan voeding voor zwangere vrouwen. Informeer hier gerust over, wij denken graag met je mee.

Het mooie restaurant KEES Houten is perfect om met een groep een babyshower te vieren. Een mooie lange tafel met de stralende mama in spé in het midden.

Wil je de high tea uitbreiden? Tegen een meerprijs kunnen wij ook cupcakes toevoegen, in roze, blauw of een kleur naar keuze. Het is ook mogelijk om een zakje met snoepjes en chocolade klaar te leggen voor de gasten, zodat zij thuis verder kunnen snoepen.

high tea

KEES serveert zijn high tea in 3 gangen

1e gang

Mini donut
Mini macaron
Brownie cheesecake
Sticky toffee taart | noten
Sandwich lolly zalm*
Sandwich lolly carpaccio*

2e gang

Yakitori spiesje
Mini bun | omelet | kimchi salade
Mini bun | groentekroketje

3e gang

Mini profiterol | witte chocolade glazuur
Yoghurt-frambozen shotje
Mini Portugees puddingtaartje

High Tea 23.5 p.p.
High Tea Royale 28.5 p.p. ( incl. feestelijk glas prosecco/alcoholvrije cocktail*)

Babyshower

Een babyshower is niet compleet zonder de aanstaande moeder te overladen met kraamcadeaus en natuurlijk decoratie. Jullie mogen de ruimte aankleden met slingers en vlaggen, ballonnen en banners. Ook kunnen jullie spelletjes doen. Maak bijvoorbeeld samen een persoonlijk 30 seconds spel, met woorden over de moeder en alles dat met baby’s en zwangerschap te maken heeft – maak het zo spannend als je zelf wilt! 😉

Reserveren

Zin om haar echt te verrassen en de zorg uit handen te nemen?

Bel dan met KEES via 030 289 3294 of stuur een emailtje naar: info@restaurantkees.nl

*KEES natuurlijk rekening met de eisen die worden gesteld aan voeding voor zwangere vrouwen.

 

366