Eten bij Kees in Houten

Koedijk 1 3992 LV Houten

houten@restaurantkees.nl 030 289 3294

Reserveren offerte binnen 1 minuut

KEES kan best lekker koken

KEES kan best lekker koken

KEES speelt graag met vuur

KEES speelt graag met vuur

KEES is gek op pizza

KEES is gek op pizza

KEES schenkt 't je

KEES schenkt 't je

Kees

Restaurant KEES in Houten

KEES is mondiaal maar houdt vast aan zijn lokale roots. De koks van KEES Houten werken met een Josper grill en een authentieke houtgestookte pizza oven. KEES eten & drinken is spannend, gemoedelijk en vertrouwd. KEES eten & drinken is dé ontmoetingsplek voor een goed gesprek, hapje en drankje.

Reserveren offerte binnen 1 minuut

Openingstijden

Elke dag vanaf 11:00 uur.

Route beschrijving

Plan uw route via Google.  Eenmaal in de buurt van KEES ziet u al snel in knalgele letter KEES op onze daken staan. Kan niet missen.

Parkeren

Parkeren kan gratis voor onze deur. Kom je met de Tesla? KEES heeft een aantal Tesla laad stations maar ook reguliere laadstations. Ook voor uw fiets.

Met het OV

KEES eten & drinken in Houten is goed te bereiken via het OV. De buslijnen 47 en 48 stoppen op 10 minuten lopen afstand. Plan uw route via Google.

High Tea

Een perfecte combinatie voor een middag ontspannen genieten met je vriendengroep, gezin of familie. Geniet van heerlijk zoete en hartige lekkernijen. Lees meer

Grote groepen

KEES eten & drinken in Houten is perfect voor gezelschappen. Wij hebben drie zalen: de Opkamer, het Voorhuys en Café het Regthuys. Voor hele grote groepen wil KEES nog wel eens een uitzondering maken om het restaurant beschikbaar te stellen. We informeren u graag!

Pizza oven en Josper

Voor KEES Houten is er  een authentieke houtgestookte steenoven overgevlogen voor de lekkerste pizza’s. Voor de grill-liefhebbers koken de koks van restaurant KEES ook met een Josper grill die temperaturen aan kan van meer dan 600 graden!

Familiebrunch bij KEES

Is het ontbijt? Is het lunch? Het is de familiebrunch op z’n zondags. Iedere zondag van 11.00 tot 15.00 uur. KEES zorgt voor de kleine Keesjes. Iedere zondag is er kinderentertainment. Van schminken tot knutselen, van zelf je pizza bakken tot hoelahoepen. Lees meer

Zaalverhuur bij KEES

KEES in Houten beschikt over 3 verschillende ruimtes geschikt voor vergaderingen, private dining, borrels, feesten en partijen. Lees meer

SLUITEN
Coronavirus

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat alle Debuut restaurants tot nader bericht gesloten zijn. Alle bestaande reserveringen worden automatisch geannuleerd.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, zullen wij hierover communiceren met onze gasten. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Ander keertje uit eten? Koop een cadeaukaart bij etenbij.nl

Ga naar etenbij Naar de website
25